Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. május 01.

Taxisra támadt egy férfi Szombathelyen - súlyosan megsérült a támadó

Az őrjöngő utast látva arrajárók kérdezték meg, hogy tudnak-e segíteni a taxisnak. A helyeslő válasz után a támadó nagyon pórul járt. Mentő szállította kórházba.

Az este folyamán történt egy nagyobb verés is a közelben, a majálison. Ott egy gyermekeivel majálisozó házaspárra támadt több férfi. Többen megsérültek, a pár férfi tagja súlyosan, de a felesége fejbőrét is két helyen kellett összevarrni. Arról az esetről hamarosan egy bővebb cikkben számolunk be. A két eset szereplői nem azonosak. Kérjük olvasóinkat, hogy ha látták a verekedést a Jégpince utca közelében, akkor a tapasztalataikat írják meg az info@112press.hu címre. Fotókat, videókat a 112hirugynokseg (@) gmail.com címre várunk!


Egy taxistámadást követő verekedéshez riasztották a rendőröket vasárnap késő este Szombathelyen, a Gagarin utcába. A mentők egy embert az elsődleges adatok alapján súlyos sérüléssel szállítottak kórházba.

Információink szerint korábban egy házaspár ült be a taxiba. Az első ülésre a középkorú nő, a hátsó ülésre a férje. A Gagarin utcában a két utas nem értett egyet abban, hogy merre is folytassák az útjukat.

cltt

Úgy tudjuk, hogy a taxit vezető férfi az asszony kérését követve választott irányt, mire az ittas férje a hátsó ülésről mérgében nagy erejű ütést mért a taxisra.

Az autó megállt az út szélén, mire a támadó férfi kiugrott és a vezető ajtaját kinyitva próbálta kirángatni a sofőrt a gépkocsiból.

Az őrjöngő utas felesége kettejük közé állt és próbálta védeni a taxist. Szóban és erővel is próbált hatni a férjére, hiába.

Ekkor érkezett több gyalogos férfi a majális rendezvénye irányából. Az incidenst látva odamentek a taxihoz és megkérdezték a taxist, hogy tudnak-e segíteni. Helyeslő választ kaptak.

A következő pillanatban a taxisra támadó férfi hátrarepült az ajtótól és több ütést is kapott, mielőtt vérezve a földre került. A mentők az elsődleges adatok alapján súlyos sérüléssel szállították kórházba.

Rendőrautó kísérte a mentőt a Markusovszky kórházba a verés helyszínéről


A taxis a támadás miatt feljelentést tett. Ő nem szenvedett súlyos sérülést.

A Facebookra K.T. a látottak alapján kiírta, hogy "Taxist vertek cigányok a Gagarinon!" A valóság viszont az, hogy nem a taxist, hanem a taxis támadóját verték meg.


A taxist megütő utas súlyosan megsérült Szombathelyen - járókelők keltek a sofőr védelmére

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.