Szerző: 112Press 2020. november 20.

Előzésben lévő Renault ütközött kanyarodó Citroennel Szombathelyen

A Renault kisáruszállító kidöntött egy táblát, majd parkoló autók mellett egy fának ütközött. A balesetet a kisteherautó vezetője néhány karcolással megúszta, a Citroen vezetője nem sérült meg.

puskas_tivadar_utca83

A Zanati útról kanyarodott a Puskás Tivadar utcába egy Citroen személyautó, mögötte pedig egy Renault kisáruszállító. Az autó vezetője balra akart bekanyarodni.

Kanyarodó Citroen ütközött az előzésben lévő Renaultnak Szombathelyen

-Időben kitettem az irányjelzőt és a felezővonalhoz húzódtam, így kezdtem meg a kanyarodást, amikor az autóm ütközött a mellettem elhaladó Renault-val - mondta el kérdésünkre a Citroent vezető férfi, aki hozzátette, hogy a kisáruszállító szerinte meglehetősen tempósan közlekedett.

A Renault egy jelzőtáblát is kidöntött

A Renault az ütközés után a menetirány szerinti bal oldalon felhajtott a padkára, kidöntött egy jelzőtáblát és érintőlegesen ütlközött egy fával. A sofőrje másként látta az előzményeket.

-A Citroen vezetője az utolsó pillanatban tette ki az irányjelzőjét, addigra én már mellette voltam. Imádkoztam, nehogy fának ütközzek, vagy elüssek valakit. Nem mentem gyorsan. 1972 óta vezetek, kisebb koccanásaim voltak csak, rendszeresen járok külföldre, éppen tegnap tértem vissza Olaszországból ezzel a furgonnal - mondta a férfi.

Kanyarodó Citroen ütközött az előzésben lévő Renaultnak Szombathelyen

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom. Nem alakult ki torlódás.

puskas_tivadar_utca89

 

Előzésben lévő Renault-val ütközött kanyarodó Citroen Szombathelyen
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.