Barion Pixel
Szerző: 112Press / TM 2022. június 17.

Kamion oldalába hajtott Suzuki Szombathely határában, a 86-os és 87-es főút közös szakaszán

A személyautó vezetője a bevásárlóközpontok parkolója felől hajtott volna rá a 86-os főútra. Megállt, elnézett balra és látta, hogy egy kamion érkezik a belső sávban, ezért nyugodtan megkezdte a kanyarodást. Csakhogy elnézte a sávokat, ahogyan korábban már sok másik ember és ezúttal is baleset lett a vége.

Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt Szombathely határában, a 86-os és 87-es főutak közös szakaszán, a Tesco-Praktiker kihajtójánál.

Kamion oldalának ütközött Suzuki Szombathely határában, a 86-os és 87-es főutak közös szakaszán

Répcelak felől Körmend irányába tartott egy magyar rendszámú kamion, amikor egy Suzuki a menetiránya szerinti jobb oldalról belehajtott a teherszállító oldalába.

Kamion oldalának ütközött Suzuki Szombathely határában, a 86-os és 87-es főutak közös szakaszán

A személyautó lepattant a kamionról és egy útszéli lámpaoszlopnak ütközött.

Kamion oldalának ütközött Suzuki Szombathely határában, a 86-os és 87-es főutak közös szakaszán

Személyi sérülés nem történt.

A Suzuki vezetője 1965. óta vezetett balesetmentesen. Most egy olyan kereszteződésben nézte el a sávokat, ahol már több hasonló baleset történt, fiataltól idősig tévedtek már itt hasonló módon sofőrök.

86_7

Az idős férfi elnézett balra és azt látta, hogy a belső sávban érkezik kamion, ezért nyugodtan kezdte meg a kikanyarodást. Csakhogy amit belső sávnak nézett, az valójában a külső volt, amit pedig külső sávnak gondolt, az a kanyarodósáv.

86_5

A férfi elismerte a felelősségét a balesetért és a papírok kitöltése után az autójában ülve várta az autómentőt, miután a rendőrök távoztak. Közben többen is odamentek hozzá megkérdezni, hogy van-e szüksége segítségre, mivel azt gondolták, hogy éppen akkor szenvedett balesetet.

Mehetsz! - mondta az utas és a sofőr belehajtott a kamionba

Két hónapja ugyanebben a kereszteződésben egy fiatal sofőr járt ugyanígy, mint a most bemutatott eset járművezetője. Csak neki az anyósülésen ülő nő mondta, hogy indulhat, mert a kamion nem arra megy. De, arra ment. Az esetről itt olvasható a cikkünk.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.