Barion Pixel
Szerző: Győr-MS MRFK 2018. október 31.

Újabb drogos sofőrt állítottak elő a rendőrök - kábítószer-gyanús anyagokat is találtak nála

Kábítószer gyanús anyagokat találtak a mosonmagyaróvári rendőrök egy 30 éves helyi járművezető ellenőrzésekor, akinek a drogtesztje is pozitív lett. A kábítószeres befolyásoltság alatt vezetők reakcióideje és egy adott szituációban a reakcióik is eltérhetnek a nem bódultan vezetőéktől.

A rendőrök 2018. október 30–án a kora délutáni órákban Mosonmagyaróvár belterületén igazoltatták egy autó vezetőjét. Az ellenőrzéskor a sofőr ruházatát és a járművet is átvizsgálták.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ellenőrzés során a 30 éves férfi pénztárcájában alufóliába csomagolt kristályos szerkezetű anyagot, míg a nadrágja zsebében elénk zöld színű növényi származékot, valamint a gépkocsi könyöktámaszában, egy fecskendőben további kábítószergyanús anyagokat találtak. A férfit elfogták a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság nyomozói a 30 éves helyi sofőrrel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

 


Kapcsolódó hírek

Szavazás

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.