Barion Pixel
Szerző: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság / ORFK 2018. október 24.

Drog az autókban - két esetben is találtak kábítószert a rendőrök a megállított járművekben

A rendőrök két mosonmagyaróvári férfinál találtak kristályos szerkezetű kábítószert egy közúti ellenőrzés során és a drogteszt is pozitív értéket mutatott. Székesfehérváron a Készenléti Rendőrség állított meg egy személyautót, amiben 4 kilogrammnál több kábítószert - kannabiszt és amfetamint - találtak.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Mosonmagyaróvár belterületén igazoltatták a rendőrök egy gépkocsi vezetőjét és utasát 2018. október 23-án a késő esti órákban. Az intézkedéskor átvizsgálták a sofőr és utasának ruházatát is. A 30 éves helyi sofőr,  U. Ferenc  nadrágszárában két darab - kristályos szerkezetű kábítószergyanús anyaggal töltött - fecskendőt találtak.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a gépkocsivezetőt és az utast - a 29 éves, szintén helyi P. Attilát - elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mosonmagyaróvári nyomozók a két férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

15 millió forint értékű kábítószerrel bukott le a székesfehérvári férfi

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály (KR NNI) kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 54 éves székesfehérvári férfivel szemben.

A rendőrök 2018. október 21-én délben igazoltatták a személygépkocsival közlekedő F. Zoltánt Székesfehérváron. A gépkocsi átvizsgálása során a csomagtartóban, valamint az autóban több helyen elrejtve 7 csomagban összesen, bruttó 3139 gramm mennyiségű, kábítószer (kannabisz) gyanús szárított növényi származékot és egy csomagban bruttó 999 gramm mennyiségű, fehér színű, massza állagú kábítószer gyanús anyagot foglaltak le, amelyről a szakértő előzetes véleményében megállapította, hogy amfetamin, feketepiaci értékük összesen körülbelül 15 millió forint.

A KR NNI munkatársai az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.