2018. július 24.

Frontális karambol súlyos sérülttel a 8-ason - Iveco és Mini ütközött

Teherautó és egy Mini ütközött frontálisan kedden délelőtt a 8-as főúton Horvátnádalja térségében. A balesetben a személyautó sofőrje súlyos sérülést szenvedett.

Egy Iveco kisteherautó tartott a 8-as főúton Szentgotthárd irányába, amikor Horvátnádaljánál áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött a szemből érkező Minivel, amit letolt az útról a kerékpárút mellé. A Minit vezető férfi súlyosan megsérült a balesetben, a mentők kórházba szállították. Információink szerint állapota nem életveszélyes, a lábát érte a súlyos sérülés.

2018.07.24.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljesen lezárták, a rendőrök a forgalmat Horvátnádalján keresztül elterelték.

2018.07.24.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye:

Kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a 8-as főúton Körmend közelében, kedden délelőtt. A balesetben a személyautó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

2018.07.24.

A körmendi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység áramtalanította a balesetben összeroncsolódott járműveket, felitatta az ütközést követően az úttestre folyt üzemanyagot, majd megszüntette a forgalmi akadályt.

Frontális karambol súlyos sérülttel a 8-ason - Iveco és Mini ütközött 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.