2015. december 09.

Csak a sárgán akart átérni, de villogott a jelzőlámpa

A Mini vezetője még át akart érni a sárga jelzésen, ezért a gázra lépett. Csakhogy a jelzőlámpák már sárgán villogtak, a védett úton érkező Suzuki vezetője pedig már nem tudta elkerülni az ütközést. Ketten megsérültek.

Suzukinak hajtott és táblát döntött egy Mini Szombathelyen

Egy nagypapa és unokája került kórházba, az elsődleges adatok alapján könnyű sérüléssel, miután autójukba belehajtott egy Mini, szerdán este, Szombathelyen.

Suzukinak hajtott és táblát döntött egy Mini Szombathelyen

A Mátyás király út felől érkező Minit vezető hölgy figyelmetlen volt, azt gondolta, hogy éppen sárgára váltott a lámpa és még át akart érni a kereszteződésen, azonban a jelzőlámpák már sárgán villogtak. A Szent Flórián körútról a Mátyás király útra akart bekanyarodni egy Suzuki, amikor a Mini belehajtott. A vétlen sofőr mögött unokája és annak osztálytársa utazott. Az utóbbinak az ijedtségen kívül nem esett baja, a többiek pedig könnyű sérüléssel úszták meg a balesetet.

Suzukinak hajtott és táblát döntött egy Mini Szombathelyen

A vétkes sofőr sírva mondta el, mennyire sajnálja a balesetet és a sérülteket. Figyelmetlen volt, nem akart senkinek rosszat.

 

 

A helyszínelés ideje alatt fél pályán haladhatott a forgalom, rendőri forgalomirányítás mellett. A karjelzések természetesen most is gondot okoztak néhány sofőrnek. Egyikőjük egyszerűen kikerülte az előtte érthetetlen okból hadonászó és kiabáló rendőrt, majd elhajtott. Járőrautó eredt utána és az autó vezetője egy csekk és hat büntetőpont birtokában térhetett haza tanulmányozni a karjelzések jelentését.

 

 

Suzukinak ütközött, Stop-táblát döntött egy Mini SzombathelyenHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.