Szerző: 112Press 2019. október 19.

MTZ-t vezető ittas traktoros hajtott árokba morzsolt kukoricával Vasszécseny közelében

Rum irányába tartott egy MTZ traktor, amelynek vezetője eddig tisztázatlan okból letért a 87-es főútról és belehajtott az árokba. A traktor morzsolt kukoricát szállított ami szétszóródott a mezőgazdasági területen.

tr8a

Információink szerint a traktor vezető férfi alkoholos befolyásoltság alatt állt, őt vérvételre előállították.

Rendőrautó kísérte a mentőt

A forgalom rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhatott a 87-es főút érintett szakaszán.

tr3a

A pótkocsiból Manitou munkagéppel pakolták ki a még bent maradt morzsolt kukoricát, majd ez a munkagép állította kerekeire a pótkocsit.

tr7a

A balesetet szenvedett szerelvényt végül egy Fendt traktor vontatta vissza a főútra.

tr10a1

A traktor nem sérült meg a balesetben, nem sokkal később már a mezőgazdasági területen tartott a kiömlött kukorica felé, amit Manitou segítségével vissza is pakolnak a pótkocsira.

tr11a

 

Megjegyzés: A címet utólag módosítottuk, kiegészítve a traktor márkájával (MTZ), mivel ismét kritikát kaptunk BMW-s oldalról, hogy a BMW márkát csupa nagy betűvel szoktuk beírni a címbe. Rendkívül fárasztó sokadszorra leírni, hogy nem írjuk kisbetűvel még nyomatékos kérésre sem, ahogy nem írunk toyotát, opelt, kiát sem, csak akkor, ha figyelmetlenek vagyunk. A gépjárművek márkáját a legtöbb cikkünk címében, vagy a leadben feltüntetjük, ez könnyen ellenőrizhető és ebben az esetben is benne volt a leadben az MTZ (csupa nagybetűvel, mert ezzel biztosan le akarjuk járatni a márkát). Azonban hiába számolunk be 20 egyéb balesetről ilyen módon, ha a 21. baleset valamelyik szereplője BMW, akkor menetrendszerűen feltűnik egy ilyen hozzászóló, aki kifogásolja, hogy nagybetűvel írjuk a BMW-t, vagy hogy "csak a BMW-t írjuk ki a címben". Bízunk benne, hogy rendszeres olvasóink a helyén tudják kezelni ezeket a kirohanásokat, amiknek a cáfolatához elég megnézni az előző  néhány száz helyszíni beszámolónkat.

Kisbetűvel kellene írnunk?

Ittas traktoros hajtott árokba morzsolt kukoricával Vasszécseny közelében
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.