Szerző: TM 2018. szeptember 19.

Belarus traktor kanyarodott Volkswagen elé a 8-as főúton, Körmenden

A Volkswagen egyenesen haladt a körmendi Rákóczi Ferenc úton (8-as főút), amikor a szemből érkező Belarus traktor a személyautó elé kanyarodott. A VW a traktor alá szorult, a vezetője megsérült.

DSC_7501

A baleset idején nem működött a jelzőlámpa a forgalmas kereszteződésben. A traktor a dr. Batthyány utcába akart bekanyarodni a 8-as főútról, de a vezetője nem vette észre a szemből érkező gépkocsit.
 
DSC_7503
 
A mentők az autó vezetőjét kórházba szállították. A helyszínen beszéltünk az egyik hozzátartozójával, aki azt mondta, nem szenvedett súlyos sérülést, de még vizsgálják.
 
 
A Belarus traktort egy másik traktor és egy terepjáró segítségével vontatták le a személyautóról.
 
DSC_7523
 
A helyszínelés és a műszaki mentés idején rendőrök irányították a forgalmat a 8-as főúton. Mivel a baleset csúcsidőben történ t, amikor sokan indultak munkába, iskolába, ezért kisebb-nagyobb méltatlankodások hangzottak el a járművezetőktől.
 
DSC_7517
Volt olyan is, aki látta ugyan, hogy a Szentgotthárd felé tartó két sávot lezárták, de azt is látta, hogy a szembejövő sávban nem jön senki, ezért aztán arrafelé indult meg, "húzva" maga után a sort. Csakhogy az utat azért zárták le, mert a traktort fordították ki éppen a főúton, ezért a rendőrök nem méltányolták az alternatív kerülőutat. "De én sietek, b*szd meg! Oldjátok már meg ezt a sz*rt!" - javasolta a rendőrnek az egyik sofőr. 
Szembe a forgalommal, a lezárást kikerülve
 
A forgalomirányítók egyébként fokozottan figyeltek a gyalogosokra, nehogy a roncs mögül kilépőket elsodorja valami.
 
DSC_7527

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.