Barion Pixel
2015. március 25.

Traktor talajlazítója alá rohant egy Ford

Fékezés nélkül ütközött neki egy traktorra kapcsolt talajlazítónak egy Ford személygépkocsi Tömörd és Vasasszonyfa között.

 

 

A középkorú férfi súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a szombathelyi tűzoltók vágták ki a roncsból. A személyautó kiszabadítása szintén komoly feladat volt. Úgy tudjuk a túl méretes traktornak nem volt rendszáma, sem útvonal engedélye. Azt majd vizsgálat próbálja bizonyítani, vajon a személyautó vezetője láthatta-e a traktor lámpáit a talajlazítótól, illetve az autóvezető a látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezette-e az autóját? A helyszínelés ideje alatt teljes útzár volt az érintett útszakaszon, a forgalmat elterelték.

Traktor talajlazítója nyársalta fel a Fordot Tömörd közelében



Olvasónk, Barki Kristóf a mentők, rendőrök, tűzoltók vonulását örökítette meg videón.


 

A rendőrség közeléménye:

Közlekedési balesetnél helyszíneltek a szombathelyi rendőrök Tömörd térségében 2015. március 25-én. A szemle során megállapították, hogy egy személygépkocsival közlekedő söptei férfi Vasasszonyfa felől Tömörd irányába tartott 18 óra 45 perc körüli időben, amelynek során – eddig tisztázatlan körülmények között – ütközött a vele azonos irányba haladó, egy tömördi férfi által vezetett traktorral és a hozzá kapcsolt mezőgazdasági munkagéppel. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

baleset_072

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.