Szerző: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. január 17.

Ittasan gázolt halálra egy nőt és elhajtott - elfogták a salgótarjáni gázolót

Forró nyomon fogta el a rendőrság azt a férfit, aki pénteken a kora esti órákban elgázolt egy gyalogost Salgótarján belvárosában és megállás nélkül továbbhajtott.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntett és veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. Roland 34 éves salgótarjáni lakos ellen.

A halálos baleset helyszíne Salgótarjánban

A jelenlegi adatok alapján a férfi 2020. január 17-én 18 óra körül az általa vezetett gépkocsival Salgótarjánban, a Rákóczi úton elütött egy gyalogost. A baleset következtében a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.  A jármű vezetője a baleset helyszínéről megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Ezeket a nyomokat nem lehet eltitkolni

A rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként V. Rolandot elfogták, előállították. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Az ittas sofőrt rövid időn belül elfogták a rendőrök, az elütött nő meghalt

Úttesten közlekedő gyalogost gázoltak halálra Balkányon

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. január 17-én 17 óra körül Balkány, Görénypuszta 35. szám előtt. A jelenlegi adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost. A baleset következtében az úttesten gyalogosan közlekedő 71 éves helyi nő a helyszínen életét vesztette.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A címkép illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.