Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. november 27.

Városvezető ismerte el a rendőrök munkáját Szombathelyen

Továbbra is töretlen az együttműködés Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Szombathelyi Rendőrkapitányság között.

Fotó: Vas MRFK

Az idén a Szombathelyi Rendőrkapitányság állományába tartozó huszonnégy munkatárs vehetett át jutalmat munkájuk elismeréseként 2018. november 27-én dr. Puskás Tivadartól, Szombathely Megyei Jogú Város polgármesterétől és Ágh Ernőtől, a Szombathely Megyei Jogú Város Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottságának elnökétől.

Fotó: Vas MRFK

Fotó: Vas MRFK

A Szombathelyi Rendőrkapitányság és a megyeszékhelyi önkormányzat között folyamatos a kapcsolattartás és az együttműködés. A rendőrkapitányság munkatársai mindent megtesznek a szolgálatuk ellátása során azért, hogy az itt élők és az ide látogatók továbbra is biztonságban érezzék magukat.

Fotó: Vas MRFK

Fotó: Vas MRFK

Fotó: Vas MRFK

Rendszeresen egyeztetnek a városvezetéssel azokról a történésekről, amelyek a lakosság szubjektív biztonságérzetét leginkább befolyásolják. Az állampolgárok rendszerint jogkövető magatartása – amelyre a jövőben is számítunk – nélkülözhetetlen tényezője annak, hogy Szombathely továbbra is az egyike a legbiztonságosabb megyei jogú városoknak.

Fotó: Vas MRFK

Fotó: Vas MRFK


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.