2017. december 01.

Kézre kerítették a postásautó tolvajokat- kitüntetést kapnak

Postabiztonságért díjban és tárgyjutalomban részesítetek azokat az rendőröket, akik felderítették a nyáron Vámoscsaládról ellopott postásautó ügyét.

A Vas megyei nyomozók 2017. október 10-én elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták azt a két sárvári lakost, akik 2017. június 28-án Vámoscsalád belterületéről eltulajdonítottak egy postás autót. A férfiak nem sokkal később a járművet a Vasegerszeg és a Nagygeresd közötti útszakaszon hátrahagyták, de a benne lévő készpénzt elvitték.

Jutalmazott rendőrök

A bűncselekmény felderítésével kapcsolatban végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként a Magyar Posta Zrt. Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóságának igazgatója „Postabiztonságért” érmet adományozott és jutalomban részesítette:

  • Szakács Szabolcs rendőr őrnagyot, a Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya Nyomozó Alosztályának vezetőjét; valamint

  • Kocsis Tamás rendőr őrnagyot, a Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya Nyomozó Alosztályának alosztályvezető-helyettesét.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője tárgyjutalomban részesítette:

  • Fülöp Gábor rendőr századost, a Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya Nyomozó Alosztályának kiemelt főnyomozóját; valamint

  • Csuka Alexandra Andrea rendőr főhadnagyot, a Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya Vizsgálati Alosztályának főnyomozóját.

 

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.