Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. május 25.

Három, vagy négy autó ütközött Szombathelyen - Citroen, Fiat és Jeep volt a helyszínen

Az biztos, hogy a Citroen egy Jeepbe tolt egy Fiatot, de a Citroen vezetője szerint őt meg egy Peugeot kisáruszállító lökte a Fiatnak és az okozó ezután elhajtott.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi Paragvári utcában. A Petőfi Sándor utca felé tartó Jeepbe Fiatot tolt egy Citroen áruszállító.

Ráfutásos baleset a szombathelyi Paragvári utcában

Az eset érdekessége, hogy a Citroen vezetője szerint az ütközés azért történt, mert az ő autójukba belehajtott egy "dobozos" Peugeot, aminek a vezetője a baleset után elhajtott.

Ráfutásos baleset a szombathelyi Paragvári utcában
A nyomok nem igazolják egyértelműen ezt a teóriát, a Citroenen ugyanis nem volt olyan nyom, ami egy nagyobb lökésnél, vagy érintőleges ütközésnél keletkezhetett volna. A rendőrség bekéri a környező kamerák felvételeit és ellenőrzik a szóba jöhető járműveket.

Ráfutásos baleset a szombathelyi Paragvári utcában

A Jeepet vezető férfi kérdésünkre elmondta, hogy lassan haladt egy busz mögött, amikor csattanást hallott. Arra gondolt, hogy a mögöttük haladók összeütköztek, amikor az autóját meglökte a Fiat. A sofőr biztos abban, hogy csak egy csattanást hallott azelőtt, mielőtt az ő autója is részese lett a balesetnek.

Ráfutásos baleset a szombathelyi Paragvári utcában

A Fiatot vezető hölgy annyira megijedt az ütközésnél, hogy nem tudott visszaemlékezni arra, hallott-e csattanást azelőtt, mielőtt a Citroen nekiütközött az autójának. A ráfutásos, ún. szendvicsbalesetben ezúttal is a középső autó (szlengben: töltelék) járt a legrosszabbul, az eleje és a hátulja is megrongálódott.

Ráfutásos baleset a szombathelyi Paragvári utcában

A Citroen vezetője azt mondta, hogy ő meg tudott volna állni az előtte lassító Fiat előtt, ha a Peugeot bele nem löki az autó hátuljába. Rendszámot nem tudott megjegyezni.

Az aszfalton nem látszódott törmelék a Peugeotból, vagy a Citroen hátuljából.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon, rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.