Szerző: 112Press 2020. február 14.

Ráfutásos balesetek Szombathelyen - Nissan, Toyota és VW vezetője okozott anyagi kárt

Több anyagi káros ráfutásos baleset történt Szombathelyen az elmúlt 24 órában. Személyi sérülés azonban egyik esetben sem történt.

Táplánszentkereszt felé tartott a Rumi úton egy Nissan kisteherautó pénteken délelőtt. A sofőr későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító Renault személyautót és a teherautó nekiütközött az autónak, amit egy BMW-nek lökött.
 
r5a
 
Személyi sérülés nem történt a Bendefy László utca kereszteződésénél történt esetben. A helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom, kisebb torlódás alakult ki.
 
r9a
 
Ráfutás a benzinkútnál
 
Csütörtökön délután egy Toyota pickup csúszott bele egy Misubishi személyautóba. a Kiskar utcában, a Shell benzinkút mellett.
 
n3a
 
A kisebb anyagi káros baleset azonban nagy dugót okozott a városban. A Petőfi Sándor utcán át a Rohonci útig feltorlódott a kocsisor, egy ideig a személyautók nem tudtak bekanyarodni az Ady térnél.
 
n1a
 
Csak jelezzük, hogy hasonló, egyértelmű esetekben, ha nincs személyi sérülés, akkor nem felététlenül kell rendőrt hívni. A felek fényképezzék körbe az eredeti helyszínt (fektetett telefonnal, elölről, oldalról, hátulról, úgy, hogy a környezet is látszódjon, illetve készüljön néhány közeli kép a sérülésekről), majd álljanak félre egy parkolóba az adatok cseréjéhez. Hasznos mobilos alkalmazás pl. az e-Kárbejelentő, amit célszerű telepíteni a járművezetőknek és előre kitölteni a szükséges adatmezőket.
 
Koccanás a Muskátli utcában

Volkswagen csúszott egy másik Volkswagen hátuljába pénteken reggel a Muskátli utcában. A felek meg tudtak állapodni a felelősség kérdésében. (Ilyenkor ez nem túl bonyolult.) A két jármű kb. 5 percig akadályozta a forgalmat, majd egy vendéglő parkolójában intézték a papírmunkát.

Ráfutásos balesetek Szombathelyen - Nissan, Toyota és VW vezetője okozott anyagi kárt 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.