Barion Pixel
Szerző: 112Press Fotó: Celldömölki ÖTP 2021. május 17.

Helyesbítés: Nem érkezett mentőhelikopter a bobai balesethez - Citroen kisáruszállító borult fel

Pályaelhagyásos baleset történt hétfőn dél környékén Boba közelében, a 8429-es úton. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

***FONTOS!*** Ritka baki miatt téves információ jelent meg cikkünk eredetijében. Szokásunk szerint a rossz információt nem töröljük, áthúzva továbbra is olvasható, hiszen a megjelenés óta eltelt egy órában több ezer emberhez jutott el, így őket is védjük azzal, ha hivatkozhatnak arra, honnan vették a téves információt. A balesethez elmentünk ugyan, de kiérkezésünk előtt két perccel nyitották a helyszínt és mindenki távozott. Ezért kérdéseinket elküldtük az Országos Mentőszolgálatnak.

A válasz hamar megérkezett, mi pedig ezt közöltük cikkünk első változatában. Azonban kiderült: tegnapi bobai cikkünk alapján ma egy televíziócsatorna érdeklődött a mentőknél a május 6-i bobai balesettel kapcsolatban, a mentőktől tévedésből ezt a választ küldték el, nem a mai balesetre vonatkozó adatokat.  Levelünket egyébként a pontos dátummal és az útszám megjelölésével írtuk meg. Bár úgy érezzük, hogy a baki miatt minket nem terhel felelősség, ennek ellenére olvasóinktól és az érintettektől elnézést kérünk!

Három ember súlyos sérülést szenvedett Boba közelében Fotó: Celldömölk ÖTP

Letért az útról és szántóföldre csapódott egy Citroen kisáruszállító a 8429-es úton, Boba közelében, hétfőn dél után.

Súlyos baleset Boba közelében Fotó: Celldömölk ÖTP

-A mentők a helyszínen egy férfit találtak, akinél felmerült a gerincsérülés gyanúja, ezért helyszíni ellátást követően kórházba szállították - tájékoztatta a 112Press-t Anger Cintia, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője.

(A fent ismertetett tévedés miatt cikkünk első verziójában megjelent mondat: -A helyszínre két mentőgépkocsit és mentőhelikoptert is riasztottunk. A baleset következtében három fő súlyos sérüléseket szenvedett. Helyszíni ellátást követően mindhármukat kórházba szállítottuk - tájékoztatta a 112Press-t Anger Cintia, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője.)

Felborult autó, háttérben a Ság-hegy Fotó: Celldömölk ÖTP

A helyszínre celldömölki tűzoltók mellett egyházashetyei önkéntesek és a Kráter ÖTPE vonult.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Súlyos baleset Boba közelében Fotó: Celldömölk ÖTP

Boba az elmúlt két hétben többször szerepelt a hírekben. Május 6-án szintén mentőhelikopter szállított kórházba egy súlyos sérültet, aki kilenc nappal később belehalt sérüléseibe. Május 11-én a település egyik házában egy idős házaspár holttestét találták meg. Meg nem erősített információnk szerint nem történt bűncselekmény. A felesége halála után a férj önkezével vetett véget az életének.

 

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

Lelki segély telefonszám: 116-123

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.