Szerző: 112Press 2021. május 16.

Elhunyt a bobai balesetben vétlen sofőr - Daewoo elé hajtott kisbusz

A baleset május 6-án történt a hírhedt kereszteződésben. A vétlen sofőrt mentőhelikopter szállította kórházba, ahol május 15-én elhunyt.

A balesetről május 6-án részletesen beszámoltunk. Az eset másnapján a rendőrség az alábbi közleményt adta ki: Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 8415-ös számú úton. Egy celldömölki lakos autóbusszal közlekedett Borgáta felől Boba irányába, amikor haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a 8429-es számú út kereszteződésébe, ahol összeütközött egy, neki jobbról érkező személygépkocsival. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a személyautó vezetője és utasa súlyos, az autóbusz vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Információnk szerint a súlyosan megsérült férfit mentőhelikopterrel a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították, ahol több műtétet is végrehajtottak rajta, de az életét nem sikerült megmenteni, május 15-én elhunyt.

Buszbaleset Boba közelében

A kereszteződésben már több súlyos és halálos kimenetelű baleset történt. A legsúlyosabbról tavaly októberi cikkünkben emlékeztünk meg. Az októberi baleset helyszínelése éppen befejeződött, amikor újabb karambol történt.

Kisbusz hajtott Daewoo elé a "hírhedt" bobai elágazóban - ketten megsérültekHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.