2017. július 27.

Három autót tolt össze egy Citroen Szombathelyen - nem emlékezett a sofőr, mi történt

A Kőszeg felől érkező Citroen idős vezetője feltehetőleg pillanatnyi rosszullét miatt hajtott bele az előtte haladó autó hátuljába, amit nekitolt két másik autónak is Szombathely határában, a 87-es főúton, a Metro áruház mellett. A balesetben egy utas lábsérülést szenvedett, a balesetet okozó sofőrt pedig rakoncátlankodó szíve miatt szállították kórházba a mentők.

DSC_7970

Még javában tartott az idős sofőr által másik autónak tolt kerékpáros balesetének helyszínelése, amikor pár száz méterrel arrébb újabb sérüléses baleset történt, ezúttal a 87-es főúton.

DSC_7973

A Citroen vezetője azt mondta, nem emlékezett, mi történt a baleset előtti másodpercekben és a vizsgálatakor is találtak arra utaló jelet, hogy valami gond lehet a sofőr egészségével. A Citroen belehajtott egy Skoda hátuljába, nekilökve azt egy Seatnak, ami végül egy Ford hátuljában kötött ki.

DSC_7976

A klasszikus szendvics-balesetben ezúttal is a "töltelék" járt a legrosszabbul. A Skoda utasa lábsérülést szenvedett a csapódástól elmozduló ülés miatt.

DSC_7980

A mentők lelkiismeretesen mindenkit többször is végigkérdeztek, nem érzik-e rosszul magukat, nem fáj-e valamijük? Tanácsokat is adtak arra az esetre, ha valakinél később jönnek elő a tünetek, pl. fejfájás, hányinger, mivel az egyik sofőr megrántotta a nyakát, de nem akart bemenni a kórházba. A mentők arra kérték a férfit, hogy hívja a mentőt, vagy forduljon orvoshoz, ha fájdalmai lennének, vagy nem érzi jól magát.

DSC_7982

A Skoda vezetője azt is elmondta, hogy nem a csúnyán összetört autója miatt fáj a feje leginkább, hanem a csomagtartóban elhelyezett értékes munkagép miatt, amit a főnökétől kért kölcsön. A főnök csak egyet kért tőle: vigyázzon az eszközre.  Nem a sofőrön múlt...
 

DSC_7998

A helyszínelés alatt rendőrök irányították a forgalmat, félpályán haladhattak a járművek a forgalmas főútvonalon, pár perces várakozásra kényszerültek az arra haladók.

DSC_7997

DSC_7994

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.