Barion Pixel
2016. október 02.

Holttestet találtak Szombathelyen, a Gyöngyös patak medrében

Az idén már három holttestet találtak a Gyöngyös patak belvárosi szakaszán. A mostani áldozat 30 év körüli férfi és nem hajléktalan. Az előző két esetnél nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Egy harminc év körüli férfi holttestét emelték ki a Gyöngyös patak medréből vasárnap délután Szombathelyen, a Négyesi utcai kutyasétáltató szélénél. A mentők megpróbálták újraéleszteni a férfit, de nem jártak sikerrel.
DSC_8083a

Egyelőre nincs információnk arról, hogy a férfi hol, mikor és milyen körülmények között kerülhetett a vízbe. Az újraélesztési kísérletből valószínűsíthető, hogy a férfi délután, talán nem sokkal megtalálása előtt kerülhetett a patakba. Az biztos, hogy nem a szombathelyi hajléktalanszálló lakója volt. Úgy tudjuk, a holttest megtalálója a férfi egyik ismerőse, aki a Négyesi utcai gyalogoshídról vette észre a mederben a férfit, egy bozótos résznél.

DSC_8077a

Az idén eddig három holttest megtalálásáról tudósítottunk a Gyöngyös patakkal kapcsolatban, az áldozatok egy viszonylag rövid belvárosi szakaszon kerültek elő.

A Gyöngyös patakban talált holttestek 2016-ban


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.