Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. december 25.

Halálos baleset szarvasgázolás után a 8-as főúton - belehalt sérüléseibe a kamionsofőr

A kórházban elhunyt a december 21-i baleset súlyos sérültje, aki egy szarvasgázolás után szállt ki a kabinból, hogy megnézze a vontató rongálódását, de a szerelvénybe hátulról belehajtott egy Renault kisáruszállító.

A kórházban belehalt a sérüléseibe az a kamionsofőr, aki a 8-as főúton Tüskevár és Karakó között sérült meg, eddig tisztázatlan körülmények között. A balesetről korábban beszámoltunk.

A férfi által vezetett járműszerelvény 2021. december 21-én Jánosháza felé tartva elütött egy út felett átugró szarvast. Az állat a helyszínen kimúlt, a sofőr pedig kiszállt a kabinból, hogy megnézze a vontató rongálódását. 

Nem sokkal később egy Renault kisáruszállító vezetője későn észlelte a sávban  álló teherjárművet és a sofőr már nem tudta megállítani a furgont.

A Renault vezetője nem sérült meg a balesetben

A nagy erejű ütközés előtt még balra húzta a kormányt, így a Renault jobb oldala rongálódott, a vezető sérülés nélkül megúszta a balesetet. 

A kamionsofőr azonban súlyosan megsérült, a mentők a helyszínen hosszan próbálták stabilizálni az állapotát, majd kórházba szállították, ahol december 24-én elhunyt. 

A kamionsofőr a kórházban belehalt a sérülésébe

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra! - 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.