Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2022. szeptember 16.

Halálos baleset Bükön - ismerősének köszönt át a kamionsofőr, áthajtott a gyalogoson

A büki gyárban történt baleset után nem volt esély az elgázolt nő életének a megmentésére. A szeptember 7-i balesettel kapcsolatban új információkat tudtunk meg.

A rendőrség szeptember 7-én számolt be egy büki, halálos kimenetelű balesetről. (Lásd a cikk végén, keretben.)
 
A 112Press információja alapján egy külföldi rendszámú kamion vezetője okozta a balesetet egy gyár területén belül, egy eltolt kereszteződésnél.
 
Helyszínről származó, hivatalosan meg nem erősített információnk szerint a kamion lassú tempóban haladt, amikor a sofőr az álló kamionok vezetői között felfedezte egy ismerősét és a jobb oldali ablakon keresztül kikiabált neki, miközben az ismerőse irányába figyelt.
 
Ekkor gázolta el az előtte átkelő asszonyt, azonban ezt egy ideig észre sem vette. Azt nem tudjuk, hogy úgy szóltak neki, vagy egyéb körülményekből következtetett arra, hogy nagy baj van, de egy dolgozó elmondása alapján a kamion kb. 30 méterre állt meg a gázolás helyétől.
 
Az asszony az eset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életének a megmentésére nem volt esély.
 
A címlapkép illusztráció, nem az eset helyszínén készült.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye
 
A rendelkezésre álló adatok szerint 2022 szeptember 7-én, a reggeli órákban egy büki gyár telephelyén végzett kanyarodási manővert egy járműszerelvény, melynek során eddig tisztázatlan körülmények között elsodort egy nőt. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.