Barion Pixel
Szerző: 112Press 2022. szeptember 06.

Autóban halt meg egy 32 éves férfi Bükön - Helikopter repült Vaskeresztes felett éjszaka? (Olvasói levelek)

Gépkocsi előtt letakart holttesttel kapcsolatban érdeklődött két olvasónk, akik Bükön voltak szemtanúi a szomorú eseménynek, de sehol nem olvastak a halálos balesetről. Valójában nem baleset történt.

"Pénteken reggel Bükön keresztül haladva a Petőfi úton állt két rendőrautó egy fekete zsákkal letakart, valószínűleg elgázolt ember.előtt" - írta olvasónk és egy másik levélíró is hasonlóan írta le a helyzetet.

Rákérdeztünk a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságnál, hogy mi történt a nevezett útszakaszon?

-Nem történt közlekedési baleset. A Mentőszolgálat munkatársai értesítették a rendőröket, hogy egy személyautóban utazó 32 éves férfi elhunyt. A haláleset körülményeinek tisztázására a Kőszegi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított - tájékoztatta a 112Press-t Seffer Lilla rendőr őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kép illusztráció

Képünk illusztráció.

Helikopter Vaskeresztes felett, éjszaka?

Szintén olvasói megkeresés érkezett egy vasárnap éjszaka észlelt helikopterrel (?) kapcsolatban.

-Vaskeresztes felett/mellett jelenleg köröz egy helikopter.Van róla információjuk? Köszönöm! - írta hajnali egy óralkor olvasónk, ami rendkívül szokatlan időpont a határmenti helikopteres repüléshez.

-A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nem hajtott végre rendőrségi műveletet, valamint dróntevékenységet sem - érkezett válasz a kérdésünkre a rendőrségtől. Ha más is észlelt hasonlót Vaskeresztes közelében szeptember 4-én hajnalban, akkor kérjük írkák meg nekünk, mert kíváncsiak lennénk, mit láthatott olvasónk!

Fehér gömb a levegőben

Szintén több levél érkezett egy szombaton dél környékén észlelt "fehér gömbről", ejtőernyősről, hőlégballonról. Volt, aki azt gondolta, hogy egy ejtőernyőst sodort el a szél, míg volt, aki migránsokra gyanakodott. Volt olvasónk, aki azt feltételezte, hogy a hőlégballonban esetleg bajba kerülhettek.

A megkeresésünkre érkezett válasz alapján Vas megyéből nem érkezett segélyhívás a rendőrséghez hőlégballonnal kapcsolatban.

A hőlégballont egyébként Körmendről mi is megörökítettük, összeállításunkban 2:17-től látható a messzeségben.
 

A videó egyik képkockája:

Hőlégballon a távolban - videokép

Ha valaki közelebbről is látta, vagy lefotózta, kérjük küüldje el, milyen logóval repült a ballon. Köszönjük!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.