Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. február 16.

Lezuhant a kilencedikről és meghalt egy 22 éves szombathelyi fiatalember

Információnk szerint a Rohonci út egyik társasházának kilencedik emeletéről zuhant le vasárnap hajnalban egy fiatalember, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.

A rendőrség a 112Press kérdéseire nem erősítette meg és nem is cáfolta néhány értesülésünket a haláleset körülményeivel kapcsolatban, azonban ezeket nem közöljük, csak annyit, hogy egy fiatalember zuhant a mélybe a kilencedik emeletről. Idegenkezűség, bűnncselekmény gyanúja nem merült fel.

Cser Zsófia rendőr százados, a Vas VMRFK sajtóreferense a kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy a lefolytatott helyszíni szemle adatai alapján egy 22 éves férfi hunyt el 2023. február 12-én, a hajnali órákban Szombathelyen, egy, a Rohonci úton található társasház előtti területen. A haláleset körülményeinek tisztázására a Szombathelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított.

A kép illusztráció

Az elmúlt napokban a fővárosból és Székesfehérvárról érkeztek hasonló hírek.

Képünk illusztráció, más helyszínen készült.
 

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Lelkisegély telefonszám


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.