Barion Pixel
Szerző: 112Press Címlapkép: Illusztráció 2021. augusztus 02.

Dolgozni ment, de meghalt a gyár parkolójában álló, járó motorú autójában egy férfi Szombathelyen

A munkába érkező férfi a gyár parkolójában, saját autójában lett rosszul és már nem tudott kiszállni segítséget kérni. Mire észrevették, már nem lehetett segíteni rajta.

Járó motorú, bekapcsolt világítású autóban fedezték fel éjszaka egy férfi holttestét Szombathelyen, az egyik gyáregység parkolójában.

-A megkeresésben említett esetben mentőellátásra nem volt szükség - válaszolt a 112Press kérdésére Prisznyák-Gyuró Sára, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője. Ez a mi olvasatunkban azt jelenti, hogy már újraélesztésre sem volt lehetőség, a halál korábban beállhatott.

Idegenkezűség gyanúja nem merült fel az esettel kapcsolatban. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szűkszavú választ küldött kérdéseinkre.

-A megkeresésben foglalt esettel kapcsolatban rendőrségi eljárás nem indult - írta Cser Zsófia címzetes rendőr főhadnagy, megbízott sajtószóvivő. Ez a válasz azonban arra jó, hogy elejét vegye a hasonló esetekben felröppenő pletykáknak.

Maga az eset pedig figyelmeztető lehet az olvasóknak is. Oda kell figyelni a környezetünkben tapasztalható furcsaságokra és nem szabad elmenni a gyanús jelenségek mellett. Ebben az esetben feltehetőleg hosszú ideig, akár órákig állhatott a parkolóban egy járó motorú, bekapcsolt világítású autó.

Természetesen a munkába érkezőknek, vagy onnan távozóknak ez önmagában még nem furcsa, hiszen alig néhány percet töltenek a parkolóban, de ha bepillantanak az autóba és ott kormányra borult embert látnak, vagy esetleg más, szokatlan  pozícióban tartózkodik valaki a járműben, aki látszólag nincs ébren, vagy eszméleténél, akkor nyugodtan kopogjanak be az ablakon. Ha nincs reakció és az ajtót sem lehet kinyitni, akkor tárcsázzák a 112-es segélyhívószámot, mert az illető bajban lehet.

A kép illusztráció

2016. márciusában egy kutyát sétáltató nőnek tűnt fel egy járó motorú autóban kormányra boruló férfi a szombathelyi Domus bevásárlóközpont parkolójában. Az asszony a zöldségestől kért segítséget, hogy nézze meg, mi van a férfival. Az illetőn már nem lehetett segíteni, meghalt a volán mögött.

2017. augusztusában pedig pont a munkahelyéről jött el rosszulléte miatt egy férfi, aki kocsiba ült és hazafelé tartott, amikor szívrohamot kapott és járdán, sétányon áthajtva bokrok közé hajtott az autójával.

Címlapképünk illusztráció, nem a fentebb említett esetnél készült.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.