Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. január 31.

169-cel a 88-ason, 153 km/órás sebességgel a szombathelyi elkerülőn - sietős sofőrök futottak bele a traffipaxba

A gyorshajtók tisztában voltak vele, hogy jelentősen túllépik a megengedett sebességet, így valószínűleg zokszó nélkül befizetik a bírságot.

A 86-os számú főút több szakasza, valamint a 88-as számú főút is a megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszai közé tartozik, ezért a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei folyamatos ellenőrzésekkel szűrik ki a szabálytalanul közlekedőket.

Gyorshajtó a 88-as főúton

A 88-as számú főúton végzett sebesség-ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet. Egy autós Sárvár térségében 163 km/h sebességgel haladt, egy másik gépkocsivezető pedig 169 km/h sebességgel közlekedett. A rendőrök mindkét gépjárművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak.

Gyorshajtó a 86-os főúton

Egy autós a 86-os számú főút Szombathelyt elkerülő szakaszán lépte át jelentősen a megengedett sebességet, 90 km/h helyett 153 km/h sebességgel közlekedett. A szabálytalanságért az üzemben tartó közigazgatási bírságra számíthat.   

Hirdetés

 

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.