Barion Pixel
Szerző: Vas VMRFK 2023. november 15.

Frissítve: Azonosították a szombathelyi gyorsétteremben rongáló diákokat

A fiatalok a szombathelyi Burger King étterem bútorzatát és mosdóját rongálták meg a nyáron, a gyanú szerint. A rendőrök ezért keresték a felvételen látható diákokat, akiket nem sokkal a fotó megjelentetése után sikerült beazonosítani.

Frissítés: A megjelent kamerakép alapján rövid időn belül sikerült azonosítani a fiatalokat, ezért a fényképet kitakartuk. (Eredetileg természetesen kitakarás nélkül jelent meg.)  Bár a diákok valószínűleg egy egyszerű csínynek gondolták a rongálást, de most szembe kell nézniük a tettük következményeivel.

Korábban írtuk: A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1818/2023. bűnügyi számon rongálás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást jelenleg ismeretlen tettesek ellen.

Röviddel a felhívás megjelenése után azonosították a garázdasággal gyanúsított fiatalokat

Információk alapján, a felvételeken látható fiatalok 2023. július 28-án, 16 óra körüli időben, Szombathelyen, a Bálványkő utcában található gyorsétterem bútorzatát és mosdóját megrongálták. A rongálással okozott kár a bűncselekményi értékhatárt eléri, ezért a lakosság segítségét kérjük a feltételezett elkövetők beazonosításában.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy az esettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-94/521-090-es telefonszámot vagy – névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.