Szerző: 112Press / Fotó: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság 2021. július 26.

Frissítve: Figyelte a tűzoltást a gyújtogató Csepregen - kamerafelvétel buktatta le a szerelmi bánatos fiatalt

A fiatalember a szerelmi bánatát egy papírtermékeket, ipari csomagolóanyagot előállító üzem melletti gyújtogatással próbálta enyhíteni. Nagyon tetszhetett neki a látvány, mert többször elsétált a dolgozó tűzoltók mellett.

Frissítés: Beszéltünk egy közelben lakó férfival, aki megerősítette információinkat.

-Egy részeg férfi gajdolására ébredtem és erős füstszagot éreztem. Akkor láttam, hogy az út túloldalán ég valami. A részeg csak magával beszélte meg, hogy mit lát. Hívtam a tűzoltókat és eljártam az autómmal az út széléről. Úgy tudom, hogy a kamerafelvételen jól kivehető volt a hátizsákos férfi, amint leguggol és meggyújtja a fóliát. A rendőrök később megbilincselve visszahozták a helyszínre az ittas fiatalt, aki nem helyi, hanem egy Zala megyei városban lakik. Úgy hallottam, hogy a kamerafelvétel láttán nem tagadta, hogy ő látható a videón - mondta el a 112Press-nek a szemtanú.

Korábban írtuk: Szándékos gyújtogatás történt Csepregen. A Rákóczi utcai  híd építéséhez használt betonvasat szövet fóliával takarta le a hídépítő, ezt gyújtotta meg a feltételezett gyújtogató, akit a tűzoltás közben kihívott rendőrök "csíptek fülön". Egy helyi vállalkozás kamerája rögzítette az esetet. Csepregi tűzoltók vonultak a helyszínre, négy fővel - adta hírül a Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság Facebook oldala.

Csepregi tűzoltók oltották el a tüzet

A 112Press információja szerint egy fiatalember vezette le az elutasítás miatti frusztrációját, miután szíve választottja kikosarazta. A gyújtogatás előtt kb. egy órával egy csepregi utcába rendőrök érkeztek, ahol a fiatalember miatt volt kisebb ribillió.

Gyújtogatás miatt gyulladt meg a csomagolóanyag Csepregen

A tüzes hangulatban lévő férfi ezután bukkanhatott rá a papírtermékeket előállító üzemegység előtti éghető anyagra, amit a cég biztonsági kamerájának felvétele szerint nem a szerelem heve lobbantott lángra, hanem a fiatalember. A tűzoltókat az utca túloldalán lakók értesítették.

Gyújtogatás miatt gyulladt meg a csomagolóanyag Csepregen

A kiérkező csepregi önkéntes tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat és mivel felmerült a szándékosság gyanúja, ezért a rendőrséget is értesítették. Úgy tudjuk, hogy a biztonsági kamera felvételének megtekintésekor döbbentek rá arra, hogy a gyújtogató a tetthelyen szemlélte az oltást. 

Gyújtogatás miatt gyulladt meg a csomagolóanyag Csepregen

A rendőrség a közelben megtalálta a fiatalembert, akinek a csuklóján kattant is a bilincs. Kérdéseinket elküldtük a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságnak. Cikkünket később a válasszal frissítjük.

Gyújtogatás miatt gyulladt meg a csomagolóanyag Csepregen

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.