Szerző: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. február 20.

Félfrontálisan ütközött Audi és VW - tolató Suzuki ütött el gyalogost Győrben

Félfrontálisan ütközött Audival szerdán a győri Hűtőház utcában egy Volkswagen személygépkocsi, amelynek vezetője elvesztette uralmát a járműve felett. A balesetben hárman sérültek meg. Egy tolató Suzuki idős asszonyt gázolt el, a nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. február 19-én Győrben, az ok a figyelmetlenség és a nem megfelelő sebesség megválasztása volt.

Fotó: Győr-MS MRFK

Győr külterületén, a Hűtőház utcában közlekedett egy Volkswagen típusú személygépkocsi a kora délutáni órákban. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sofőr nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a sebességét és egy kanyarban elvesztette uralmát az autója irányítása felett. Áttért a szemközti forgalmi sávba, majd ütközött egy szemből érkező, szabályosan közlekedő Audival.

Fotó: Győr-MS MRFK

A Volkswagen 20 éves vezetője és utasa, valamint a vétlen sofőr – egy 69 éves nő – súlyosan megsérült a balesetben, a mentők mindhármukat a kórházba vitték.

Fotó: Győr-MS MRFK

Egy Suzuki típusú személyautó sofőrje a délelőtti órákban a Bán Aladár utcában tolatás közben feltehetően nem megfelelő körültekintéssel járt el és elütött egy idős nőt, aki az úttesten haladt át.

Fotó: Győr-MS MRFK

A 72 éves gyalogos az ütközéstől az autó alá került, súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Fotó: Győr-MS MRFK


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.