Szerző: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. január 27.

Rendszám nélküli autóval menekült droggal az autójában a bódult sofőr Győrben

Forgalomból kivont Renault-val próbált elmenekülni a közúti igazoltatás elől egy fiatal férfi Győrben, de ütközött egy másik személygépkocsival. Kiderült, hogy nem csak a gépjármű papírjai nem voltak rendben.

Győrben, a Szent István úton akarták igazoltatni a rendőrök egy hatósági jelzés nélküli, Renault típusú személygépkocsi vezetőjét 2020. január 26-án 15 órakor. A járművezető - a rendőri megkülönböztető jelzéseket figyelmen kívül hagyva - Abda felé próbált elmenekülni az őt követő szolgálati gépkocsi elől.

Fotó: Győr-MS MRFK

Néhány száz méter megtétele után a rendszám nélküli autó, egy előtte forgalmi okból lassító személygépkocsi hátuljának ütközött, ezért megállt. A rendőrök elfogták a járművet vezető férfit, majd ellenőrizték őt és az autóját.

Fotó: Győr-MS MRFK

Ennek során kiderült, hogy a 23 éves helybéli sofőrt a Győri Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta, a járművét pedig a forgalomból kivonták.

Fotó: Győr-MS MRFK

Az intézkedők az autó átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagmaradványt találtak.

Fotó: Győr-MS MRFK

A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami többféle kábítószerre is pozitív eredményt mutatott.

Fotó: Győr-MS MRFK

A nyomozók a férfit – őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, illetve vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.