Szerző: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. november 27.

Bedrogozva, járművezetéstől eltiltás alatt okozott balesetet - hárman megsérültek Győrújbarátnál

Amfetamin és metamfetamin is volt annak a 19 éves fiatal férfinak a szervezetében, aki balesetet okozott a 82-es főúton egy Skoda személygépkocsival Nyúl és Győrújbarát között. A vétkes sofőrt korábban már eltiltották a járművezetéstől, így vezetői engedély nélkül vezetett.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. november 26-án az esti órákban a 82-es számú főúton, Győrújbarát térségében.

Fotó: Győr-MS MRFK

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Skoda típusú személyautó sofőrje Nyúl felől Győr irányába közlekedett, amikor haladása során - eddig tisztázatlan okból és körülmények között - áttért a szemközti sávba, és ott összeütközött egy szemből, szabályosan érkező Mercedes típusú személyautóval.

Fotó: Győr-MS MRFK

Az ütközés következtében a Skoda az úttesten keresztbe fordulva állt meg, míg a másik személyautó az út melletti árokba csapódott.

Fotó: Győr-MS MRFK

A balesetben a két gépkocsi sofőrje, valamint a Mercedes utasa is megsérült, őket a mentők a kórházba vitték.

Fotó: Győr-MS MRFK

A Skoda 19 éves sofőrjével szemben a kórházban drogtesztet alkalmaztak, amely amfetaminra és metamfetaminra pozitív értéket mutatott, továbbá kiderült, hogy a fiatal férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett.

Fotó: Győr-MS MRFK


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.