Barion Pixel
2021. április 20.

Fának csapódott a Ford, ott hagyta a sofőr a roncsot Sorokpolány közelében

Oldalával sodródott fának egy Ford Sorokpolány közelében. Az esti órákban jelentették be a segélyhívó központban az autót, amiben indítókulcs volt, sofőr viszont nem.

Információnk szerint hétfőn délután történt a baleset Rábahídvég és Sorokpolány között, amit este jelentett be egy arra járó.

Fának sodródott a Ford, elhagyta a helyszínt a sofőr Sorokpolány közelében

A nyomok alapján a Sorokpolány felé tartó Ford vezetője egy jobbra ívelő kanyar után elvesztette uralmát a járműve felett, ami a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, majd sodródás közben a bal oldalával fának ütközött.

Fának sodródott a Ford, elhagyta a helyszínt a sofőr

Úgy tudjuk, hogy az autót nem a tulajdonosa vezette, hanem egy hozzátartozója, aki a baleset után távozott a helyszínről, hátra hagyva a roncsot, benne az indítókulccsal.

Fának sodródott a Ford, elhagyta a helyszínt a sofőr Sorokpolány közelében

A helyszínre érkező rendőr lámpával átvizsgálta a környéket is, nincs-e valahol sérült, mivel akkor még azt sem tudták,mikor történt a baleset. Az ütközés jellegéből adódóan az autó vezetője akár meg is sérülhetett.

Fának sodródott a Ford, elhagyta a helyszínt a sofőr Sorokpolány közelében

Amennyiben személyi sérülés nem történt és a balesetet szenvedett autó nem akadályozza a közlekedést, valamint a jármű semmiben nem okozott kárt, akkor a balesetet nem kell jelenteni a hatóságoknak, viszont a roncsot mielőbb el kell szállítattni. 

Ilyenkor célszerű az elakadásjelző háromszöget kitenni abba az ablakba, amit az út felől láthatnak a közlekedők. Ebből tudhatják, hogy nem egy friss balesethez értek, ahol akár még segítségre szorulók is lehetnek a járműben, vagy annak környezetében.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.