Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. március 23.

Frissítve: Engedély nélkül elvitt Forddal hajtott fának ukrán vendégmunkás Ölbő közelében

Egy munkásszállóról vitte el engedély nélkül szállásadója autóját egy ukrán férfi kedden reggel Ölbőről. Nem jutott messzire a gépkocsival.

Súlyosan megsérült egy ukrán állampolgárságú férfi kedden reggel a Vas megyei Ölbő közelében.

b_3a

A baleset eddig tisztázatlan körülmények között egy mezőgazdasági úton történt. A súlyosan sérült férfire az árokban, egy oldalára dőlt Fordban találtak rá.

b_2a

Őt sárvári tűzoltók emelték ki a roncsból és a mentők kórházba szállították. Információnk szerint a vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi engedély nélkül vitte el a személyautót az ölbői munkásszállásról.

b_4a

Arról nincs információnk, hogy a férfi vezetés előtt fogyasztott-e alkoholt, de beszédes, hogy gyalog helyszínre érkező munkatársai rákérdeztek, hogy megint ittas volt-e?

b_1a

Az árokból kivontatott roncs elfoglalja az egyébként kitűnő minőségű, széles mezőgazdasági utat, kerülni a szántóföldön lehet.

Úgy tudjuk, hogy a hétszemélyes Fordot rendszeresen használták eddig a vendégmunkások, mivel azt a szállásadó megengedte azoknak, akik rendelkeztek vezetői engedéllyel és nem fogyasztottak alkoholt.
 
ol3a

Ez nagy segítség volt a munkásoknak abban, hogy elintézhessék a bevásárlásokat, egyéb ügyeiket, illetve a buszhoz is ki tudták vinni a munkásokat. Ez a lehetőség most megszűnt.

ol2a

Információnk szerint a sérültre is munkatársai találtak rá, akik értesítették a szállásadót, aki viszont azonnal hívta a 112 segélyhívó számot.

ol1a


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.