Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság / Fotó, videó: 112Press 2022. augusztus 02.

Gyermekhalál Csepregen - minősített emberöléssel gyanúsították meg a szülőket

Őrizetbe vették a februárban Csepregen holtan talált kisfiú szüleit és emberöléssel, valamint kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják őket.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2022. február 8-án 10 óra 45 perckor bejelentés érkezett, amely szerint egy csepregi családi házban gyermekholttestet találtak. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított ismeretlen tettessel vagy tettesekkel szemben.

A nyomozók 2022. márciusában egy nőt és egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Gyermekhalál Csepregen - Fotó: 112Press

Az eljárás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemények és egyéb nyomozási cselekmények elvégzését követően a mai napon, a nőt és a férfit minősített emberölés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásuk indítványozásra.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.