Barion Pixel
Szerző: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. november 19.

Elmenekült a helyszínről a balesetet okozó férfi Tatabányán - egy napon belül elfogták

Rendszám nélküli autóval, tilos jelzésen áthaladva okozott sérüléses balesetet Tatabányán egy 19 éves oroszlányi férfi, majd elhagyta a helyszínt. Egy napon belül elfogta és őrizetbe vette a rendőrség.

Tatabányán okozott személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet egy 19 éves férfi 2019. november 17-én. Cz. Zsolt az esti órákban egy rendszám nélküli Skoda típusú gépkocsival közlekedett a Köztársaság útján. A Jedlik Ányos utca kereszteződéséhez érve áthaladt a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzésén, és összeütközött egy vele szemből érkező, balra kanyarodó autóval.

Fotó: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A részes gépjármű megpördült a tengelye körül és az úttest szélén állt meg. A balesetet okozó sofőr ekkor kiszállt a járműből, amit az úttest melletti füves területen hagyott, majd egy másik autóval elhajtott a helyszínről anélkül, hogy segítséget nyújtott volna a balesetben érintett másik személynek.

Fotó: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek a balesetet okozó férfi azonosítása érdekében, akit az oroszlányi járőrök másnap otthonában elfogtak és átadtak a tatabányai rendőröknek. Cz. Zsolt ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette.

Fotó: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.