Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. március 10.

Haláleset miatt dolgoztak teljes védőfelszerelésben a házban - nem történt bűncselekmény

Rendőrök érkeztek a szombathelyi Károly Róbert utcában álló, egykor Fiatal Házasok Otthonaként funkcionáló épülethez és teljes védőfelszerelésben mentek be az egyik lakásba - tájékoztatott olvasónk, aki hozzátette, mentő és halottszállító is érkezett kedden délután.

Holtan találták a ház egyik lakóját a szombathelyi Károly Róbert utcában

Az olvasónk által tapasztaltak alapján kérdéseinkkel megkerestük a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot.

A válaszból kiderült, hogy nem történt bűncselekmény.

Holtan találták a ház egyik lakóját a szombathelyi Károly Róbert utcában

-A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek a helyszínen, a járványügyi szabályok betartásával. A halálesettel kapcsolatban rendőrségi eljárás nem indult - tájékoztatta a 112Press-t Cser Zsófia címzetes rendőr főhadnagy, megbízott sajtóreferens.

Holtan találták a ház egyik lakóját a szombathelyi Károly Róbert utcában

A házban lakók még emlékeznek a 10 évvel ezelőtti eseményekre, amikor holtan találtak lakásában egy középkorú asszonyt. A nőt videojáték-függő fia ölte meg különös kegyetlenséggel, egy havi fizetéséért, hogy abból a pénzből egy hetet egy szomszédos országban szórakozhasson. A férfiről kiderült, hogy öt évvel korábban ő végezte ki a garázssori lerakat eladóját is. A férfi életfogytiglani fegyházbüntetést kapott. A bíró nem vette enyhítő körülménynek, hogy lebukásakor öngyilkosságot kísérelt meg, mert a tette nem a megbánásról szólt, hanem a felelősség alóli kibúvásról.

2019. júniusában egy idős, egyedülélő férfit találtak holtan a ház egyik lakásában. Mint kiderült, több napja elhunyt. A társasház lakóinak tűnt fel, hogy egy ideje nem látták és mivel nem nyitott ajtót a csengetésre, értesítették a hatóságokat. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.