Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. június 21.

Napokkal korábban halt meg az idős férfi - nem emberölés történt

Hosszú ideig álltak rendőrautók a szombathelyi Károly Róbert utcában, az egykori Fiatal Házasok Otthona előtt, majd megérkezett egy halottszállító autó is. Sokan emlékeznek még az évekkel ezelőtti kegyetlen gyilkosságra ebben a házban, ami egy még korábbi emberölési ügyet is megoldot

Információnk szerint nem merült fel idegenkezűség gyanúja annál a halálesetnél, ami egy első emeleti lakásban történt, a szombathelyi Károly Róbert utcában. Információnk szerint a lépcsőház lakói fogtak gyanút és miután az egyedül élő idős férfi nem nyitott ajtót, értesítették a hatóságokat.
 
Napokkal korábban halt meg az idős férfi - nem emberölés történt
 
A lakás felnyitása után kiderült, hogy az ott lakó idős férfi több napja elhunyt. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel. Az idős ember holttestét teljes védőfelszerelésben vitték le az épület előtt álló járműhöz a halottszállítók.
 
Napokkal korábban halt meg az idős férfi - nem emberölés történt
 
Az ő fehér ruházatuk és maszkjuk miatt gondolták néhányan, hogy bűnügyi helyszínelők dolgoznak a házban, ahogyan hét évvel korábban is történt
 
Napokkal korábban halt meg az idős férfi - nem emberölés történt
 
 
Az anyagyilkos sötét titka
 
2011. januárjában holtan találtak Károly Róbert utcai otthonában egy középkorú asszonyt, aki napokkal korábban halhatott meg. Az asszony testén késsel és kalapáccsal okozott külsérelmi nyomok voltak, huszonéves fia pedig eltűnt. A rendőrök nagy erőkkel kezdtek az emberölési ügy felderítésébe és az egyik nyomozónak a sok késszúrásból beugrott egy 5 évvel korábbi lezáratlan emberölés. Néhány utcával arrébb brutális kegyetlenséggel kivégeztek egy trafikos férfit a garázssor üzletében.
 

A megérzés jónak bizonyult, a DNS vizsgálatok igazolták, hogy a meggyilkolt asszony fia volt a garázssori gyilkos.  A fiatalemberrel Skype-on fel tudták venni a kapcsolatot, aki közölte, hogy öngyilkos lesz és meg is próbálkozott ezzel, de nem sikerült megölnie magát. A férfi életfogytiglanit kapott.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.