Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. január 15.

Elhunyt a Büknél rosszullét miatt szántóföldre hajtó autóvezető - videóval frissítve

A férfi a város határában, egy Opel volánja mögött lett rosszul kedden este és a jármű 350 métert haladt, miután letért az útról. Egy szemtanúnak köszönhetően gyorsan érkezett hozzá a segítség.

 Frissítés:

Korábban írtuk: A rosszullétet követő balesetről beszámoltunk. A mentők a helyszínen stabilizálták a férfi állapotát, majd kórházba szállították, ahol újra kellett éleszteni. A beteg szervezete azonban feladta a küzdelmet, kedden éjszaka elhunyt.

 
Hosszan haladt a szántóföldön az Opel
 
Információnk szerint a sofőr a balesetben nem sérült meg, a halálát a rosszullétét kiváltó szervi eredetű probléma okozta.
 
A sofőrt kórházba szállították
 
A mentők a helyszínre kiérve szembesültek vele, hogy saját bajtársukhoz riasztották őket, a sofőr az Országos Mentőszolgálat büki munkatársa volt.

Fontos kiemelni a szemtanú szerepét az esetnél, aki felismerte, hogy baj lehet az útról lehajtó sofőrrel, ezért azonnal tárcsázta a 112-es segélyhívót, így a segítség a lehető leggyorsabban érkezett. Ha nincs szemtanú, vagy nem törődik a látottakkal, akkor az autót - benne a sofőrrel - jó eséllyel csak napkeltekor találták volna meg.

Így viszont elmondható, hogy a jármű vezetőjének az életét a gyors, szakszerű beavatkozás sem tudta megmenteni.
 
 

Rosszul lett a sofőr, szántóföldön haladt az Opel Bük közelében




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.