Barion Pixel
Szerző: TM 2018. október 27.

Videó: Felkelt és elsétált a helyszínről az elgázolt szarvas a 89-es főúton

A szlovák rendszámú Fiat vezetője hiába fékezett, elgázolta az autó elé szaladó szarvast. A termetes állat 20 percig feküdt az árokban, aztán felállt és elsétált.

 

Olaszországból indult és Győrbe tartott az a Fiat személyautó, ami Vas megyében elgázolt egy szarvast Szombathely közelében, a 89-es főúton. Az autóban ketten utaztak, a sofőrnek a légzsák ütötte meg a csuklóját, de a két férfi megúszta további sérülések nélkül. Mindketten használták a biztonsági övüket.

A Fiat vezetője hiába fékezett, elgázolta a szarvast - Fotó: Tánczos Mihály

Az elütött szarvas kb. 20 percig feküdt az árokban, majd lassan lábra állt és elsétált a helyszínről. Azt nem lehet tudni, hogy milyen belső sérülései lehetnek az állatnak és hogy túléli-e a balesetet.

szarvas_2

A sofőrtől megtudtuk, hogy nem hajtott gyorsan és fáradt sem volt, mert az osztrák határnál vette át a vezetést. Négy szarvas rohant át előttük, ők a harmadikat ütötték el, gyakorlatilag esély sem volt a kikerülésükre.

szarvas3

Az ütközéstől megpördülő szarvas az agancsával ütötte be az autó hátsó ablakát, szerencsére ott senki sem ült. A Fiat-ot autómentő szállította el a helyszínről, a tulajdonosnak van Casco biztosítása, így az önrészt kell kifizetnie a gépkocsiban esett kárból.

szarvas5

Élő bejelentkezésünk a helyszínről:

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.