Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. június 08.

Motor csapódott buszmegállóba - életveszélyesen megsérült a motoros Szombathelyen

Nagy sebességgel tartott a belváros felé egy Suzuki motor a Rumi Külső úton, Szombathelyen, amikor a motoros eddig tisztázatlan okból padkára hajtott, kidöntött egy jelzőtáblát, majd lezuhant a motorjáról, ami még sokat sodródva egy buszmegállóba csapódott.

A motort vezető férfi életveszélyesen megsérült. A mentők hosszan próbálták stabilizálni az állapotát, majd kórházba szállították.
 
Motor csapódott buszmegállóba Szombathelyen - Fotó: 112Press
 
Információnk szerint a motorosnak komoly védőfelszerelése volt. A nyomok alapján az oszlop és a bukósisak is ütközött.
 
m5
 
Beszéltünk azzal a férfival, aki a mentőket értesítette. Tőle megtudtuk, hogy hallotta a motorbőgést, majd hallott egy nagy csattanást. Azonnal tudta, hogy baleset történt, de ezután jött még egy nagyobb csattanás is, amikor a motor becsapódott a buszmegállóba. A motoros a táblával való ütközés után leesett a motorjáról, a férfi nem tudott vele kommunikálni, bár próbálta kérdezni, hogy van, tudnak-e segíteni neki?
 
Motor csapódott buszmegállóba Szombathelyen - Fotó: 112Press
 
Egy személyautó vezetője elmondta, hogy a motoros nem sokkal korábban nagy sebességgel előzte meg. A járművezető annyit mondott, hogy a motor biztosan 100 km/óra felett közlekedett, de hogy mennyivel, azt megsaccolni sem tudja. Az érintett szakaszon 50 km/óra a megengedett maximális sebesség.
 
Motor csapódott buszmegállóba Szombathelyen - Fotó: 112Press
 
Egy szomszéd utcában lakó férfi arra panaszkodott, hogy a vasúti átkelőt elhagyva rendszeresen gyorsulnak motorosok és személyautót vezetők is. A megengedett 50 km/óra többszörösével repesztenek át az egyenes szakaszon, ahol kereszteződés is van.
 
Motor csapódott buszmegállóba Szombathelyen - Fotó: 112Press
 
Egy járókelő azt mondta, szerinte a kereszteződésnél lévő gödrön szállt el a motor, ez azonban a nyomok alapján nem igaz, mivel ott már füvön haladt a motorkerékpár.
 
 
Motor csapódott buszmegállóba Szombathelyen - Fotó: 112Press
 

A 112Press információi alapján a most balesetet szenvedett motoros azonos azzal a gépjárművezetővel, akit két évvel ezelőtt egy szombathelyi körforgalomban rögzített egy autós, driftelés közben. A felvétel a nyugat.hu portálon jelent meg, a hozzászólások között pedig sok olyan található, ami arról értekezik, hogy felesleges felháborodni, hiszen az autó sofőrje csak élvezi az utat és maximálisan uralni tudja a járművét.

Buszmegállóba csapódott egy motor, életveszélyesen megsérült a motoros Szombathelyen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.