Barion Pixel
Szerző: Katasztrófavédelem / 112Press 2019. április 08.

Szalagkorlátnak ütközött Yamaha motor Rábakecölnél, árokba borult Citroen Körmend közelében

Egy balra ívelő kanyarban hajtott padkára a motoros a 8611-es úton, szalagkorlátnak ütközött a motor, vezetője pedig a töltésre zuhant. A 8-as főúton egy Citroen tért le az útról Körmend közelében.

ym1

 

 

 

Rábakecöl felől tartott Kenyeri irányába magyar rendszámú Yamaha motorkerékpárjával egy 30 év körüli férfi vasárnap este a 8611-es úton, amikor egy balra ívelő kanyarban előbb padkára hajtott, majd a motor szalagkorlátnak ütközött.
 
ym3
 
A motoros leesett a járművéről és legurult a magas töltésről, a motor pedig kb. 42 métert csúszott még az aszfalton és az úttesten állt meg, így egyértelmű nyoma volt annak, hogy baleset történt. (Ha a motor átcsúszik a szalagkorlát alatt és a balesetnek nincs szemtanúja, akkor kicsi az esélye annak, hogy reggelig bárki felfedezi a balesetet, ha a motoros nem képes segítséget hívni.)
 
ym4
 
A mentők a súlyosan sérült férfit a szombathelyi kórházba szállították a Győr-Moson-Sopron és Vas megye határán történt baleset helyszínéről.
 
ym6
 
 
Autó hajtott árokba Körmend közelében
 
Letért az úttestről és az árokban felborult egy személyautó vasárnap reggel a 8-as főúton, Körmend és Magyarszecsőd között.
 
kd1
 
A balesethez Körmend hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a helyszín biztosításában nyújtottak segítséget. Az autó utasát a mentők ellátták. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben. (Katasztrófavédelem)
 
kd2
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.