Szerző: 112Press 2020. május 09.

Éjszakai műszak után aludt el a volánnál a Suzuki vezetője Vasegerszegen

A mentők kivizsgálásra kórházba szállították a fiatal sofőrt, aki munka után tartott hazafelé szombaton, kora reggel.

Répcelak felé tartott szombaton reggel az a Suzuki személygépkocsi, ami egy egyenes szakaszon letért az útról a menetirány szerinti jobb oldalon.

 
A jármű egy kocsibejárónak ütközött, amitől a levegőbe emelkedett, majd orral az árokba csapódott és sodródni kezdett. Végül egy betonáteresz sarkának ütközve állt meg.
 
v5a
 
Az autó vezetője ki tudott szállni a járműből és a lábát, medencetájékát fájlalta. Bár ő maga nem akarta, hogy mentőt hívjanak hozzá, de ezt a helyszínre érkező hozzátartozója megtette. A mentők kivizsgálásra a Markusovszky kórházba szállították a sofőrt.
 
v1
 
Egy helybéli férfi azt mondta, hogy nem sokkal a baleset után értek a helyszínre a balesetet szenvedett nő munkatársai is, akik szintén hazafelé tartottak.
 
v6
 
Információnk szerint az autóvezető elaludt a volánnál.  Ismét csak azt tudjuk javasolni a járművezetőknek, hogy a fáradság elleni leghatékonyabb eszközt vessék be, ha érzik, hogy nagyon álmosak a volánnál. Ez pedig az alvás.
 
Kampány a fáradt vezetés ellen
 
Nem szégyen félrehúzódni és aludni fél órát az autóban, még akkor sem, ha már csak néhány kilométer van hátra az úticélig. A kávé, energiaital, csokoládé, hangos zene, vagy a leeresztett ablak csak ideiglenesen segít.

Kampány a fáradt vezetés ellen

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra! -

Éjszakai műszak után aludt el a volánnál a Suzuki vezetője Vasegerszegen
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.