Barion Pixel
2015. július 10.

Elaludt a sofőr, a kamionos mentette meg az életét - videóval frissítve

Lengyelországból a horvátországi nyaralásra tartott egy háromfős lengyel család, az autót vezető apa Vámoscsaládon elaludt a volánnál, áttért a szemközti sávba és ütközött az előle menekülni próbáló Mercedes kamionnal.

 

 

Hat óra után néhány perccel riasztották a mentőket és a tűzoltókat Vámoscsaládra, ahol egy Kia személyautó kamionnal ütközött, a kamionnak megsérült az üzemanyag tartálya is. Mint kiderült a személyautóban senki nem sérült meg (ezúton is üzenjük a Facebookon halálos balesetről író személynek, hogy %&#@/%//) a lengyel sofőr pedig elismerte a felelősségét, ezért a rendőrség nagyon gyorsan felszabadította a nagy forgalmú 86-os fő utat. Ebben a répcelaki tűzoltók segítettek, akik kivontatták az árokból a kamiont és elhúzták a sérült személyautót, így fél nyolcra már zavartalanul haladhatott a forgalom.

Mercedes kamion ütközött egy Kia személyautóval Vámoscsaládon



A forgalmat a település határában polgárőrök irányították, Vámoscsalád polgármestere kinyitotta a művelődésiházat és a balesetet szenvedett családot kávéval, teával kínálták, amíg tartott a műszaki mentés. A lengyel család mögött érkezett egy másik autóval több családtagjuk így az ő autójukba pakolták át a nyaralásra szánt csomagokat. A lengyel családtag elmondta, hogy bár az autó összetört, de ez sokkal rosszabb is lehetett volna, ezért aztán inkább örülnek, hogy senkinek nem esett baja.

Cikkünket hamarosan videóval frissítjük amiben a kamiont vezető férfi is megszólal de egy jó tanácsát már előtt eláruljuk: nemcsak a kamionsofőröknek kell kivenniük a pihenőidejüket….

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.