Barion Pixel
Szerző: Fejér MRFK / Szalai Olivér 2020. augusztus 04.

Csuklós buszt lopott és árokba vezette azt egy 19 éves kulcsi férfi

A fiatalember buszsofőröst játszott hajnalban egy lopott busszal. Egy illanyoszlop még nem tudta megállítani, az árok viszont már igen.

2020. augusztus 4-én 5 óra 14  perckor bejelentés érkezett a rendőrségre, amely szerint Rácalmás és Kulcs településeket összekötő mellékúton, a menetirány szerinti bal oldali árokban, oldalára borulva láttak egy autóbuszt. A járműben és annak közelében nem tartózkodott senki.

Buszt lopott Kulcsról egy 19 éves férfi Fotó: Fejér MRFK

Kiderült,  hogy a járművet korábban a Kulcs – Dunaújváros járaton közlekedő sofőr Kulcson leparkolta, annak indítókulcsát a járműben hagyta, a busz ajtajait pedig kívülről bezárta. Az elkövető a busszal elindulva elsőként Kulcson egy villanyoszlopnak hajtott, majd a települést elhagyva az árokba borult.

Buszt lopott Kulcsról egy 19 éves férfi Fotó: Fejér MRFK

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentést követően haladéktalanul széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként azonosították és még aznap kora délután elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves kulcsi lakost, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

A megrongálódott csuklós busz Fotó: Szalai Olivér / FB


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.