Szerző: 112Press 2019. március 04.

Citroen elé fordult egy Opel - kisgyereket szállítottak kórházba a mentők

A templom melletti parkolóból akart visszafordulni a Brenner Tóbiás körúton egy Opel vezetője, de nem vette észre a szemből érkező Citroent.

A baleset szombaton este történt Szombathelyen. Az Opel a Szent Kvirin templom mellett parkolt,  a vezetője pedig az ellenkező irányba, a Savaria Plaza felé szeretett volna elindulni.
 
DSC_2142a
 
A sofőr a jól kivilágított szakaszon nem vette észre a szemből érkező Citroent és megkezdte a visszafordulást, egyenesen bele a vészfékező Citroen oldalába. A balesetben vétlen jármű kereke kitörött az ütközéstől.
 
DSC_2157
A mentők a Citroenben utazó kisgyereket kivizsgálásra kórházba szállították. Szerettük volna megkérdezni az Opelt vezető hölgyet, mi történt, de nem válaszolt. A Citroen vezetőjétől megtudtuk, hogy már nem volt ideje elkerülni a balesetet, egyszerűen nem is számított rá, hogy a szemközti sáv melletti parkolóból hirtelen elé vág valami.
 
DSC_2145
 
Az autót vezető férfi elmondta, hogy a Citroen világítása be volt kapcsolva. A kisfiú gyermekülésben ült és szabályosan bekötötték a biztonsági övét.  Az édesapa hozzátette, addig nem indul el, amíg minden utasa be nincs kötve.
 
DSC_2154

A helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom.

DSC_2143

Citroen elé került a megforduló Opel Szombathelyen
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.