Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. szeptember 26.

Cáfolja a büntetőfékezést a Citroen vezetője - betonkeverő vezetője kapott az arcába

Verekedés miatt riasztották a rendőröket a szombathelyi Vásárcsarnok mellé pénteken délelőtt. A személyautó vezetője szerint a cikkünkben leírtak nem felelnek meg a valóságnak

Frissítés: A Citroen vezetője határozottan cáfolja, hogy büntetőfékezés történt volna. Elmondása alapján a gyermekét vitte iskolába és a Szent Márton utcában kocsisorban állt, mivel balra akart bekanyarodni a Vörösmarty utcába. A betonkeverő autó a Hunyadi útról kanyarodott jobbra, a személyautó vezetője szerint tilos jelzésnél és az autó vezetője úgy ítélte meg, hogy a jobbról érkező teherautó vezetője nem látja őt az álló kocsisorban, ezért megnyomta  a dudát és emiatt állt meg a mixeres. A teherjármű vezetője állítása szerint kiszállt, beköpött az ablakon és az arcába is belekapott. Az incidenst elvileg térfigyelő kamera is rögzítette. A betonkeverő vezetője nem várta meg az intézkedést, elhajtott a helyszínről.
 
 
Korábban írtuk: A rendőrség mellett a mentőket is riasztották egy pénteki, szombathelyi verekedéshez. Úgy tudjuk, hogy a szombathelyi Vásárcsarnok környékén büntetőfékezett egy Citroen vezetője egy építkezésre tartó betonkeverő autó előtt.
 
A mixerautó vezetőjét a rendőrség előállította
 
Nem sokkal később azonban a Citroen forgalmi okból megállásra kényszerült, a betonmixer mérges vezetője pedig kiszállt a járművéből és nem csak szóban kérte számon a balesetveszélyes manővert.
 
Információnk szerint a Citroen vezetője nem szenvedett súlyos sérülést, azonban értesítette a hatóságokat az esetről. A rendőrök az építkezésről állították elő a teherjármű vezetőjét.
 
Az esettel kapcsolatban a kérdéseinket elküldjük a rendőrségnek.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.