2018. augusztus 14.

Betonoszlopot és táblákat döntött, majd szántóföldre csapódott egy Seat Torony közelében

Az osztrák rendszámú Seat a határ felől tartott Szombathely irányába, amikor egy jobbra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba és egy táblát, betonoszlopot kidöntve fák között szántóföldre repült, ahol a tetején állt meg.

 
Frissítés: A Seat utasa, egy hölgy súlyosan megsérült a balesetben. Információink szerint a jármű vezetője műszaki hibára hivatkozott, ezért a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.
 

Korábban írtuk: A balesetben ketten megsérültek, információink szerint a sofőr könnyebben. Őket a mentők a szombathelyi kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy az autó mindkét utasa használta a biztonsági övét.


2018.08.14.Torony

A mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben, jelenleg félpályán haladhat a forgalom az érintett útszakaszon.


2018.08.14.Torony

A katasztrófavédelem közleménye:

Lesodródott az úttestről és az út menti szántóföldre borult egy gépkocsi kedd késő délután Vas megyében, a Torony és Bucsu közötti úton. A balesethez a szombathelyi hivatásos és a toronyi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

 

Betonoszlopot döntött és szántóföldre repült egy Seat Torony közelébenBetonoszlopot és táblákat döntött, majd szántóföldre csapódott egy Seat Torony közelében
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.