Barion Pixel
Szerző: Vas MRFK / 112Press 2022. január 20.

Gyalogátkelőhelyen sodort el egy nőt Skoda Szombathelyen

Két gyalogost is elütöttek kijelölt gyalogátkelőhelyen az elmúlt két napban, Szombathelyen. Egyikőjük súlyosan megsérült.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés 2022. január 19-én. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett Szombathelyen, a Rohonci úton a Petőfi Sándor utca felől a Bartók Béla körút irányába.

Skoda sodorta el a gyalogost a szombathelyi gyalogátkelőhelyen

Haladása során az útkereszteződésben elsodorta a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen átkelő gyalogost. A balesetben a gyalogos nő könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Szabályosan közlekedő gyalogost sodort el egy Skoda Szombathelyen

Előző nap egy lukácsházi lakos személyautóval közlekedett Szombathelyen, a 11-es Huszár úton az Öntő utca felől az Arad utca irányába. Haladása során az előtte, forgalmi okok miatt megálló gépkocsi kikerülésébe kezdett és elsodorta a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő gyalogost. A balesetben a gyalogos nő súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.