Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. február 07.

Nem történt emberölés a hajléktalanszállón - baleset miatt veszthette életét egy férfi

Az eset még a múlt héten történt Szombathelyen, a Zanati út 1. szám alatt.

"Elhallgatott gyilkosság" miatt kereste meg szerkesztőségünket egy férfi, aki szóbeszédből értesült egy múlt heti esetről. Eszerint a szombathelyi hajléktalanszállón meghalt egy férfi.
 
A halálesetet a rendőrség is megerősítette, de nem emberölés miatt zajlik eljárás.
 
"A Szombathelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit" - válaszolta megkeresésünkre Seffer Lilla c.r. őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője.
 
A kép illusztráció - egy korábbi bombariadó idején készült
 
Más forrásból is úgy értesültünk, hogy szerencsétlen baleset történt.
 
"Az illető elvesztette az egyensúlyát, leesett a lépcsőn és beverte a fejét. Senki sem volt a közelében" - mondta egy férfi, aki az éjszakáit a hajléktalanszállón tölti.
 
Ha nem BMW, akkor meg sem írjuk?
 
Éles kritikát fogalmazott meg Facebook oldalunkon egy férfi, aki szerint csak azért hallgattunk el egy Zanati úti balesetet, mert az okozója nem BMW-ben ült és így már nem is érdekes számunkra. Állítása szerint fiatalok ültek abban az autóban, ami oszlopnak ütközött néhány hete. (A férfi időközben törölte a bejegyzését, az általunk adott válaszokkal együtt.)
 
A BMW-vel kapcsolatos állítást most nem minősítenénk, de utánakérdeztünk az általunk "elhallgatott" esetnek, ami érdekes módon más újságban sem jelent meg (Valószínűleg ők is csalódtak, mert nem a nevezett márka szenvedett balesetet, ezért ők is elhallgatták az esetet.)
 

Annyit sikerült megtudnunk, hogy a balesetet nem jelentették a hatóságnak. A közút fenntartója reggel megkereste a rendőrséget, hogy az oszlop megrongálódásról felvilágosítást kapjon, de a rendőrség sem tudott a balesetről.

A kép illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.