Barion Pixel
2016. december 18.

Sérült hajléktalan halt meg Szombathelyen

Véres fejű hajléktalant találtak egy tárolóban, Szombathely belvárosában. A gyenge életjeleket mutató férfihez mentőt hívtak, de az erőfeszítések ellenére életét vesztette. A nyomok alapján a férfi már sérülten érkezett a tárolóhoz.

Vasárnap kora délután egy férfi vitte le a szemetet egy tárolóba a Zeneiskola parkolója és a Thököly utca közötti átjáróban. A tárolóban egy vérző fejű embert talált, aki a kartondobozok között feküdt. Azonnal tárcsázta a segélyhívót és ellenőrizte a férfi életjeleit. A helyszínre először gyalogos rendőrjárőrök érkeztek, akik nem érezték a sérült pulzusát.

Elhunyt a sérülten megtalált hajléktalan Szombathelyen

A közben megérkező mentők még találtak gyenge életjeleket, ezért megkezdték a férfi újraélesztését, de nem sokkal később meghalt. Úgy tudjuk, hogy a férfi kihűlt, de hogy emiatt, vagy a sérülései miatt veszítette életét, azt vizsgálni fogják.

Elhunyt a sérülten megtalált hajléktalan Szombathelyen

A férfi valószínűleg máshol szerezte a sérüléseit, mivel vérnyomok vezettek a tárolóhoz. Információink szerint az elhunyt egy Szombathelyen ismert hajléktalan volt. A szemetes tárolót már korábban is használták hajléktalanok melegedésre

Elhunyt a sérülten megtalált hajléktalan Szombathelyen

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.