2019. január 28.

Az elütött férfi sajnálja, hogy galibát okozott - köszöni a sofőrnek és a mentőknek is a segítséget

Jelentkezett szerkesztőségünknél a ma reggel elütött idős férfi fia, aki tolmácsolta felénk édesapja gondolatait.

Ahogyan arról délelőtt beszámoltunk, gyalogost ütött el egy Peugeot Szombathelyen, az Ady tér mellett. Egy idős férfi igyekezett a buszmegálló felé havasesőben, amikor az érkező autó elütötte. A gyalogos azt mondta a sofőrnek, hogy nem sérült meg és megy is tovább, de az autó vezetője inkább mentőt hívott.

 
Megkereste szerkesztőségünket az idős gyalogos fia, akitől megtudtuk, hogy az édesapját a kórházban megvizsgálták, megröntgenezték, de szerencsére nem szenvedett súlyos sérülést, a fején egy duzzanat emlékezteti a balesetre. Mint megtudtuk, a gyalogos egy másik vasi városba szeretett volna eljutni busszal és mivel nagyon sietett, ezért nem ment el a kijelölt gyalogátkelőhelyig.
 
DSC_9034
 
Az is kiderült, hogy a gyalogosan közlekedő édesapa "fejmosást" kapott a családjától a meggondolatlanságáért. A férfi fia elmondta, hogy édesapja tisztában van vele, hogy nagyot hibázott és ezúton is szeretne elnézést kérni az általa előidézett szituációért. Egyben nagyon köszöni a Peugeot személyautót vezető orvosnak, hogy ennyire előrelátó volt.
 

Az elütött gyalogos külön köszönetet mondott a mentőknek is, akik nem csak  gondosan bántak vele a kórházba menet, de megtalálták az idős férfi hallókészülékét is, amit később visszajuttattak neki, komoly költségtől kímélve meg ezzel a családot.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.